Kader: Wortelrot in beeld Pagina printen

donderdag 15 oktober 2020

Voor de herkenning van wortelrot in suikerbieten is een interactieve video gemaakt, waarin de symptomen van de verschillende soorten wortelrot in beeld zijn gebracht. De video is te bekijken door onderstaande QR-code te scannen en is eveneens te vinden op www.irs.nl/interactievevideos.

Contact: Bram Hanse
Uitgave: 17-10-2020
Vakblad: IRS Informatie in Cosun Magazine, nr. 5, pag. 15, oktober 2020

Publicatie:

« Terug naar publicaties

Bladschimmelwaarschuwing

De rode gebieden zijn gewaarschuwd door de bladschimmelwaarschuwingsdienst. Klik op het gebied om de waarschuwing te lezen. Klik hier om de kaart te openen.
Meer informatie over bladschimmels vindt u ook op de bladschimmelpagina

Bladluiswaarschuwingskaart

De bladluiskaart geeft inzicht in de overschrijding van schadedrempels op bietenpercelen in Nederland. Doel hiervan is schade door vergelingsziekte te beperken. Klik op de kaart om de pagina te openen.

Wordt de kaart niet goed weergegeven, klik dan op deze link.

GewasBeschermingsBulletin suikerbieten

De voorlichtingsboodschap gewasbescherming suikerbieten 2020 is als bijlage bij Cosun Magazine verschenen. Hij is ook dynamisch op de site en in de IRS-app. Als pdf is hij ook beschikbaar. 

Toelatingssituatie

De lijst van in suikerbieten toegelaten gewasbeschermingsmiddelen is geactualiseerd en is te raadplegen op onder andere de IRS-site: www.irs.nl/toelatingssituatie. Deze lijst wordt geactualiseerd door de BO Akkerbouw.