Gebruik Ziekten-en-Plagen-app voor herkenning insecten Pagina printen

woensdag 10 april 2019

Aardvlooien, bovengrondse springstaarten en trips kunnen bovengronds aantastingen veroorzaken in suikerbieten. Aan de hand van de symptomen kunt u met de Ziekten-en-Plagen-app de veroorzaker vaststellen. Overigens veroorzaken deze drie insecten zelden schade van betekenis zoals in het programma te lezen is. In het programma zijn ook beschrijvingen en foto’s van 19 natuurlijke vijanden opgenomen.

Download nu de IRS-App (Android of iOS) met alle apps op een rijtje of alleen de Ziekten-en-Plagen-app voor gebruik in het veld. Het Ziekten-en-Plagen-programma is uiteraard ook online te gebruiken.


Gebruik de Ziekten-en-Plagen-app voor herkenning in het veld.


De online versie van het Ziekten-en-Plagen-programma.

 

IRS-app

Ziekten-en-Plagen-app

 

Android


  

  

 

 iOS  


Contact: Jurgen Maassen,Elma Raaijmakers

« Terug naar nieuws

Bladschimmelwaarschuwing

De rode gebieden zijn gewaarschuwd door de bladschimmelwaarschuwingsdienst. Klik op het gebied om de waarschuwing te lezen. Klik hier om de kaart te openen.
Meer informatie over bladschimmels vindt u ook op de bladschimmelpagina

Rassenkeuze bietenzaad

U kunt vanaf 10 december bietenzaad bestellen bij Suiker Unie. Alle informatie om de juiste rassenkeuze te maken vindt u in het overzichtsbericht

Bladluiswaarschuwingskaart

De bladluiskaart geeft inzicht in de overschrijding van schadedrempels op bietenpercelen in Nederland. Doel hiervan is schade door vergelingsziekte te beperken. Klik op de kaart om de pagina te openen.
Wordt de kaart niet goed weergegeven, klik dan op deze link.