IRS.nl nu ook automatisch aangepast voor smartphone en tablet Pagina printen

dinsdag 7 juli 2015

Het is u wellicht al opgevallen dat de IRS-site een kleine metamorfose heeft ondergaan.  De aanpassing is vooral gedaan uit praktische reden. 

De oude IRS-site was moeilijk te bekijken met een smartphone of tablet. De site is nu ‘responsive’ gemaakt. Dit betekent dat de layout zich automatisch aanpast aan de schermgrootte waarmee u de site oproept. Hiermee vindt u nog makkelijker/sneller de juiste informatie die u zoekt met uw tablet of smartphone. 

 

Links de oude IRS-site bekeken met smartphone, rechts de nieuwe site.

Daarnaast blijft uiteraard de IRS-app ook gewoon beschikbaar voor iOs en Android (www.irs.nl/app).

Contact: Annemarie Naaktgeboren

« Terug naar nieuws

Bladschimmelwaarschuwing

De rode gebieden zijn gewaarschuwd door de bladschimmelwaarschuwingsdienst. Klik op het gebied om de waarschuwing te lezen. Klik hier om de kaart te openen.
Meer informatie over bladschimmels vindt u ook op de bladschimmelpagina

Bladluiswaarschuwingskaart

De bladluiskaart geeft inzicht in de overschrijding van schadedrempels op bietenpercelen in Nederland. Doel hiervan is schade door vergelingsziekte te beperken. Klik op de kaart om de pagina te openen.

Wordt de kaart niet goed weergegeven, klik dan op deze link.

GewasBeschermingsBulletin suikerbieten

De voorlichtingsboodschap gewasbescherming suikerbieten 2020 is als bijlage bij Cosun Magazine verschenen. Hij is ook dynamisch op de site en in de IRS-app. Als pdf is hij ook beschikbaar. 

Toelatingssituatie

De lijst van in suikerbieten toegelaten gewasbeschermingsmiddelen is geactualiseerd en is te raadplegen op onder andere de IRS-site: www.irs.nl/toelatingssituatie. Deze lijst wordt geactualiseerd door de BO Akkerbouw.