Uitbreiding van advies-applicatie onkruidbeheersing in suikerbieten

Al jaren kan gebruik worden gemaakt van de IRS-LIZ-Onkruidbeheersing applicatie om een goed onafhankelijk advies te krijgen voor de onkruidbestrijding in suikerbieten. Sinds een aantal weken is de compleet nieuwe versie van deze applicatie (www.irs.nl/ILO) beschikbaar. Naast de al bekende mogelijkheden is hieraan nu nog een extra optie toegevoegd. Op basis van bietenstadium, onkruidstadium en toepassingsomstandigheden, wordt een advies van middelen gegeven. Als aanvulling is nu een compleet overzicht beschikbaar met de ingevulde gegevens. Door het invullen van de perceelsgrootte wordt de benodigde hoeveelheid aan middelen uitgerekend per perceel. Dit maakt mogelijke vergissingen in hoeveelheden weer iets kleiner.


Figuur: overzicht advies per perceel

Deze applicatie is nu ook zeer geschikt om met een smartphone of tablet te gebruiken. Deze kan via www.irs-onkruidbeheersing.nl worden geïnstalleerd.


Op een mobiel apparaat kan de applicatie IRS-LIZ-Onkruidbeheersing opgeslagen worden en is het benaderbaar via bovenstaand icoontje en natuurlijk via de IRS-app.

Doe uw voordeel met deze onafhankelijke adviesmodule. We zijn benieuwd naar uw ervaringen!

Contactpersoon

Sjef van der Heijden
Onkruidbeheersing / techniek

Mogelijk ook interessant