Bewaaradvies suikerbieten nu ook in IRS-App Pagina printen

dinsdag 17 november 2015

De IRS-app voor Android en iOS is uitgebreid met het bewaaradvies suikerbieten. Deze toepassing kunt u vinden in het tabblad ‘apps’ in de IRS-app. Klik op ‘bewaaradvies’ (linker foto) en het actuele kaartje van Nederland wordt geopend (middelste foto). U heeft hiervoor wel internetverbinding nodig. U kunt op een regio van Nederland klikken en dan verschijnt onder het kaartje de tabel van de desbetreffende regio (rechter foto), daarvoor moet u dus wel even naar beneden scrollen/swipen. 

Tijdens de campagne is het bewaaradvies suikerbieten ook via de IRS-app te raadplegen. Klik op een regio voor de verwachte weersituatie in het desbetreffende gebied. De tabel onder de kaart wordt dan aangepast.

De IRS-App nog niet op uw telefoon of tablet? Download ‘m hier:

               
             Android                                           iOS 

 

  

 

Contact: Jurgen Maassen,Martijn Leijdekkers

« Terug naar nieuws

Infectiewaarden cercospora

Klik op de kaart om de pagina te openen.
Wordt de kaart niet goed weergegeven, klik dan op deze link.

 

Bladschimmelwaarschuwing

De rode gebieden zijn gewaarschuwd door de bladschimmelwaarschuwingsdienst. Klik op het gebied om de waarschuwing te lezen. Klik hier om de kaart te openen.
Meer informatie over bladschimmels vindt u ook op de bladschimmelpagina

Toelatingssituatie

De lijst van in suikerbieten toegelaten gewasbeschermingsmiddelen is geactualiseerd en is te raadplegen op onder andere de IRS-site: www.irs.nl/toelatingssituatie. Deze lijst wordt geactualiseerd door de BO Akkerbouw.  

GewasBeschermingsBulletin suikerbieten

De voorlichtingsboodschap gewasbescherming suikerbieten 2019 is als bijlage bij Cosun Magazine verschenen. Hij is ook dynamisch op de site en in de IRS-app. Als pdf is hij ook beschikbaar.