IRS.nl nu ook automatisch aangepast voor smartphone en tablet Pagina printen

dinsdag 7 juli 2015

Het is u wellicht al opgevallen dat de IRS-site een kleine metamorfose heeft ondergaan.  De aanpassing is vooral gedaan uit praktische reden. 

De oude IRS-site was moeilijk te bekijken met een smartphone of tablet. De site is nu ‘responsive’ gemaakt. Dit betekent dat de layout zich automatisch aanpast aan de schermgrootte waarmee u de site oproept. Hiermee vindt u nog makkelijker/sneller de juiste informatie die u zoekt met uw tablet of smartphone. 

 

Links de oude IRS-site bekeken met smartphone, rechts de nieuwe site.

Daarnaast blijft uiteraard de IRS-app ook gewoon beschikbaar voor iOs en Android (www.irs.nl/app).

Contact: Annemarie Naaktgeboren

« Terug naar nieuws

Cichorei

Naast de suikerbietenteelt is het IRS ook actief in onderzoek en voorlichting voor de cichoreiteelt. Het onderzoek is onder andere gericht op de onkruidbestrijding, rassen en zaadkwaliteit. Alle informatie over de cichoreiteelt, zoals actuele berichten en teeltinformatie, is te vinden op www.cichorei.nl.

Jaarverslag IRS 2019

Jaarlijks stelt het IRS een verslag op waarin het onderzoek van het suikerbieteninstituut wordt beschreven. Het verslag is voor iedereen beschikbaar op de site van het IRS. We nodigen u graag uit om het verslag te lezen, maar willen uw nieuwsgierigheid vast prikkelen met een video met enkele belangrijke punten uit het onderzoek van 2019. 

Toelatingssituatie

De lijst van in suikerbieten toegelaten gewasbeschermingsmiddelen is geactualiseerd en is te raadplegen op onder andere de IRS-site: www.irs.nl/toelatingssituatie. Deze lijst wordt geactualiseerd door de BO Akkerbouw.